Barion Pixel
Oldal kiválasztása

A Megrendelő által elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését az Anoli Stúdió Bt (későbbiekben Eladó) késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja a Megrendelő részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Megrendelő által a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat (pl. számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.

Ez a visszaigazoló email kizárólag tájékoztatja a Megrendelőt arról, hogy a megrendelése az Eladóhoz megérkezett.

E visszaigazoló e-mail nem minősül az Eladó részéről a Megrendelő által tett megrendelés elfogadásának, és e visszaigazolással érvényes szerződés nem jön létre az Eladó és a Megrendelő között.

A Eladó a Megrendelő megrendelését külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben a Megrendelőt tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről. Érvényes szerződés a felek között ekkor jön létre.

A Megrendelő mentesül a megrendelési kötöttség alól, ha késedelem nélkül, vagyis 48 órán belül nem kapja meg az Eladótól az elküldött rendelésére vonatkozó külön elfogadó e-mailt.

Ha a Megrendelő rendelését már elküldte az Eladó részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell az Eladó felé vagy a jelzést megteheti akkor, amikor az Eladó telefonon felveszi vele a kapcsolatot, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.