Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Az Anoli Stúdió Bt (későbbiekben Eladó) a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja Magyarország területén, a szállítmányozó cég Magyar Posta Zrt igénybevételével.  A fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. A Megrendelő az aktuális szállítás díjáról a szállítási módok között tájékozódhat.

Ha egy Megrendelőtől azonos napon több megrendelés is érkezik, és ezt a megjegyzés rovatban a Megrendelő leírja, jelzi, ebben az esetben egy szállítási költség kerül felszámolásra.

A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Meghatározott órára történő kiszállítást az Eladónak nem áll módjában vállalni. A Weboldal Szállítás linkje alatt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.

A megrendelt terméket – a Megrendelő előzetes egyeztetés után – személyesen is átveheti a Szolgáltató székhelyén:
Anoli Stúdió Bt

9081 Győrújbarát, Géza fejedelem u.21.

A Weboldalon megrendelt termékeket az Eladó a megrendelőnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínre teljesíti.

Az Eladó által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről a weboldalon tájékozódhat.

Fizetési módok:

Átutalás

Anoli Stúdió Bt

K&H Bank : 1040 0511 – 5052 6775 – 8149 1000

/a megrendelés számára hivatkozva előreutalással/

Utánvét