Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Szállítási és fizetési feltételek

Az Anoli Stúdió Bt (későbbiekben Eladó) a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja Magyarország területén, a szállítmányozó cég Magyar Posta Zrt igénybevételével.  A fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. A Megrendelő az aktuális szállítás díjáról a szállítási módok között tájékozódhat a megrendelés leadásakor.
Ha egy Megrendelőtől azonos napon több megrendelés is érkezik, és ezt a megjegyzés rovatban a Megrendelő leírja, jelzi, ebben az esetben egy szállítási költség kerül felszámolásra.
A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
Meghatározott órára történő kiszállítást az Eladónak nem áll módjában vállalni. A Weboldal Szállítás linkje alatt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.
A megrendelt terméket – a Megrendelő előzetes egyeztetés után – személyesen is átveheti a Szolgáltató székhelyén:
Anoli Stúdió Bt
9081 Győrújbarát, Géza fejedelem u.21.
Telefonszám:06 30/ 277 6058

A Weboldalon megrendelt termékeket az Eladó a megrendelőnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínre teljesíti.

Fizetési módok:
Készpénz
Személyes átvételkor

Átutalás
Előre utalással
Anoli Stúdió Bt
K&H Bank : 1040 0511 – 5052 6775 – 8149 1000
/a megrendelés számára hivatkozva/

Bankkártyás fizetés
A Webáruházban történő rendelés esetén mód van internetes bankkártyás fizetésre is.  Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatáson keresztül.